Spambloggar.se

Guide till en bättre hemsida
Hem > Guide till en bättre hemsida

Guide till en bättre hemsida

Med ny teknik som ständigt står för dörren finns det ingen som kan säga att en hemsida är “klar”. Det finns alltid plats för ständig förbättring, speciellt inom just internet då det faktiskt är onändliga möjligheter med detta.

Man får ofta höra att en hemsida ska vara enkel – men hur gör man en enkel hemsida? Hur skiljer man på viktig information och överflödighet..? Vad ska man ha med och vad har man missat?

Vad är viktigast?

Det viktigaste på sidan måste såklart vara i fokus, men det är ofta lättare sagt än gjort. Vad är viktigast? Produkter, information, tjänste, erbjudanden..? Många saker känns ofta viktiga och något man vill framhäva, men ibland blir de pannkaka när man försöker ta fram allt. Överbelasta inte en sida med information, utan välj istället ut att “just nu är erbjudandet viktigast”. Möblera sedan om när det är dags för nästa nya sak. 

Om du inte vet vad du ska framhäva, tänk då vart du vill att kunderna ska komma när de går in. Är det till din webshop, till dina recensioner eller till dina informationssidor.