Johannesberg 4, 104 22 Stockholm    info@spambloggar.se

Bloggen om digital marknadsföring

Jag, Lassegw kommer uppdatera denna blogg.


Sociala medier - professionella inlägg vs personliga

När man skriver ett inlägg vill man gärna inte låta alltför tråkig och rakt på rak. Humor och lite personlig ton är alltid uppskattat. Det finns nog inte många människor som fastnar för ett inlägg på Facebook som enbart radar upp produkter efter produkter efter företagets nyheter.....

Inlägg ska återspegla den tonen företaget har! Är man ett företag bestående av glada individer, låt det spegla igenom och framhäv det. Låt folk som inte känner företaget förstå vad det är ni står för, enbart genom en status. Det handlar alltså om att bjuda på sig själva, låta följarna följa med i ert företag och visa stolt upp personalen. Visa att företaget består av riktiga människor och att det finns riktiga människor bakom alla statusar.

Ett uppskattat tips är att skriva utifrån de anställda enskillt. Eller att enkelt visa upp en person från en avdelning, följt av en annan på en annan avdelning. Då får intresserade följa med i företagets vardag på ett annat sätt. Det kan öka försäljningen, intresset i företaget och kanske att det verkar som ett attraktivt jobb. 

 

 

19 feb 2017