Johannesberg 4, 104 22 Stockholm    info@spambloggar.se

Bloggen om digital marknadsföring

Jag, Lassegw kommer uppdatera denna blogg.


Hur hittar jag min första kund? - del 2

Förra inlägget blev en start på vad vi nu ska tala om - nämligen hur man hittar sin eller sina första kunder! Det är faktiskt ganska svårt att komma ut på marknaden idag och faktiskt komma runt med allt. Många har samma problem - att trafiken på hemsidan är låg och att man inte syns eller hörs tillräckligt.

Vi började att tipsa om sociala medier och även gratis marknadsföring i form av WoM. Läs mer om det här!  Här får ni även ytterligare tips!

E-post

Att använda sig av e-post gör att du kan komma ut med nyhetsbrev till dina följare. Det är därför bra att börja samla in e-portadresser från alla som är intresserade av företaget från början och fortsätta göra det under hela tiden. Försök att alltid utöka din kundbas! Här kan alltså kunder få ta del av nya produkter, nyheter och events och kanske även exklusiva erbjudanden.

Kom ihåg att ta hänsyn till lag och regler som gäller vid marknadsföring med e-post innan du skickar ut någonting!

Partners

Sammarbeten ökar alltid legitimiteten hos ett företag. Finns det några sammarbetspartners som skulle passa er? Ett starkt varumärke behöver ofta en skjuts på vägen. Återförsäljare, leverantörer, etc..? Ni kommer båda gynna varandra. 

13 jul 2017