Att utnyttja massmördare för sökmotoroptimering, SEO

Jajjas lönsamma investering i massmord

Jajjas egen bloggpost på massmördare.se

Kära Makalös(a) Jajja! Frågan är om ni kan uppträda mer smaklöst än vad ni nu ger prov på? Ni använder domänen massmördare.se för att bära några av era egna och era kunders länkar i fejkade bloggposter. Valet av domännamn är ingen tillfällighet. Det är ett av flera namn som med ojämna mellanrum kan ge stark trafikökning till webbplatsen. När det inträffar en händelse av det slag vi nu sett i Norge  kan ni se fram emot en rejäl ökning av trafik till webbplatsen. Det ökar i sin tur chansen att också era kunder får fördel av tragedin i Norge. Att deras ”investering” blir lönsam.

anders-behring-breivik

Att exploatera massmördare breivik

Vi vet alltså att Jajja spekulerar i människors död och anhörigas tragedier, men hur är det med de kunder som betalat för att få del av den beräknade förtjänsten? Är de med på noterna?

 • http://www.sensuspr.se/
 • http://corerelations.com/
 • - och många fler.

 

Edit 2011-07-27: Det tog gissningsvis knappt en(1) timme från det att detta inlägg publicerades till dess att domänen stängdes. Det visar oss att Jajja hör, inte bara lyssnar. Det är bra. Nästa steg Jajja, det är att visa att ni kan hantera rollen som ett av de ledande bolagen i branschen. Det ska jag återkomma till.

 

Det här inlägget postades i Sökmotoroptimering. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Att utnyttja massmördare för sökmotoroptimering, SEO

 1. Internetblogg skriver:

  Personligen hoppas jag verkligen inte att kunderna är med på noterna. Att utnyttja det här är ju, som du säger, rent ut sagt horribelt.

 2. Pingback: Christians digest for July 27th | Christians lifestream

 3. Petter skriver:

  Jag trop inte att kunderna alls har vetat om detta.

  De lyssnade snabbt :) och tog action lika snabbt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>