Johannesberg 4, 104 22 Stockholm    info@spambloggar.se

Bloggen om digital marknadsföring

Jag, Lassegw kommer uppdatera denna blogg.


Bli framgångsrik på Instagram

Instagram är sveriges näst största sociala medie. För att bli framgångsrik här så har vi tagit fram några tips för ditt företag att slå igenom!

Annonser

Betalda annonser är de som syns bäst på instagram - vilket betyder att utan annonser är det svårt, men det går såklart. Eftersom Instagram äga av Facebook gör det att du får tillgång till Facebooks segmentering när du skapar en annons, där Facebook har möjligheter att sålla bort användare som faktiskt inte kommer vara intresserade av era produkter/tjänster och enbart rikta fokus till de som är det. 

Stories

Instagram Stories lanserades under 2016 och fungerar i princip på samma vis som snapchat. Det är alltså en kort video eller bild med text. Men på instagram har du möjlighet att lägga till enn länk på din bild/video, genom att användaren ska swipa upp. Passa på att koppla ihop bild och köp lätt.

Influencers

Influencers är effektiva sätt att marknadsföra och skapa trafik. Dessa kan vara värdefulla för ditt företag och dess produkter - men tänk på att välja rätt influencer för sätt sak. 

Länkar

Länkar är som vanligt A och O. Det går att infloga hyperlänkar i kommentarer och inlägg och driva runt trafik. Även på din bio kan du länka till en hemsida etc. Tänk på att om du publicerar en bild på en produkt så kan du byta ut länken i din bio till produktens länk - på så sätt kan du lätt skicka dina följare vidare. 

12 sep 2016